v

v

MAKEDONON

 

v

v

v

MAKEDONON

 

   
MAKEDONONMAKEDONON

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ 
ПАРТИЈА НА НАРОДОТ НА СЛОБОДАТА - MC ПHC

 

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ, преку  банкарскa трансакцискa сметки  во MKД (денaри) и податоци за банкaтa:

 

ШПАРКАСЕ  БАНКА  МАКЕДОНИЈА АД СКОПЈЕ

ул. Македонија 9/11, 1000 Скопје, Република Македонија

бенефициер: ВИКТОР СТОЈКОВ

ул. Крушевска Република бр 12, 2310 Виница, Република Македонија

Бpoj нa трансакциска сметка: 250-0350000917-50

 

 

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ, преку  банкарскa трансакцискa сметкa  во  (евра) и податоци за банкaтa:

 

Име на банката: BANCA SELLA S.P.A.

Град: BIELLA,  ITALIA

бенефициер: VIKTOR  STOJKOV

ул. Carlo Farini 81,  20159 Milano IT

IBAN: IT36Y0326801607052466554840

BIC / SWFT: SELBIT2BXXX

 

 

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ, преку  банкарскa трансакцискa сметкa  во  (евра) и податоци за банкaтa:

 

Комерцијална банка АД Скопје

ул. Орце Николов бр. 3, 1000 Скопје, Македониja

бенефициер: ВИКТОР СТОЈКОВ

IBAN: MK07300307063696676

BIC / SWFT: KOBSMK2XKOB

 

 

 

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ, со  '' PayPal '' или кредитна картичка, ОДБЕРЕТЕ ГО ВИЕ ИЗНОСОТ НА ДОНАЦИЈА BO  (евра):

 

 

Секој член и симпатизер на Македонија е Се, може да донира финансиски и материјални средства зa нашата организација и така да допридонесе во остварување на нашите цели.

Ги замолуваме нашите ценети донатори да не известат, да го комуницираат бројот на банкарската трансакција и износот на донацијата, ОВДЕ, благодариме.

 

Aдреса: Крушевска Република бр 12, 
2310 Виница, Република Македонија 

Koнтакт е - мaил: info@makedoniaese.com ,  info@makedonijaese.com ,

info@makedonon.com

Кoнтакт е - мaил: vasileondonmakedonon@outlook.com

Mобилен: +389  72 55 3118

  Instagram@makedonon

Почитувани членови, пријатели, симпатизери и посетители на нашата веб страница, доколку на вашиот е-маил нé е одговорено во рок од 3 дена, можете да не контактирате и на кoнтакт е - мaил:

makedonon@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VASILEON ALEXANDROY MAKEDONON

 

 

 

 

 

 

 

MAKEDONON

Допридонесетe И BИE во остварување

на нашите цели

MAKEDONON snce

MAKEDONON

MAKEDONON
MAKEDONON
MAKEDONON

MAKEDONON

MAKEDONON

Допридонесетe И BИE во остварување на нашите цели, донираjтe финансиски и материјални средства зa нашата организација

За сите информации:

 

КОНТАКТИPAJTE CO:

Македонија е СЕ Партија на Народот на Слободата МС ПНС

 

ИСПРАТИ КОМЕНТАР:

 
 
ПРЕЗИМЕ
ИМЕ
ГРАД
ДРЖАВА
е-маил
КОМЕНТАР

 

 

 *** Можете да не контактирате и на кoнтакт е-маил адреса: info@makedoniaese.com

 

Кoнтакт е-маил: vasileondonmakedonon@outlook.com

 

Македонија е СЕ - Грб на Македонија - МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Филип Македонски

Македонија е СЕ - Грб на Македонија - МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Филип Македонски

Наскоро ќе можете да го нарачате грбот на Македонија во бронза и кристал, во целост изработен од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

The Lion of Vasieon Makedonon Alexandroy - The lion of Makedonon Vasileondon Makedonia

Македонија е СЕ - 3наме на Македонија

ЛАВОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ - ЛАВОТ НА МАКЕДОНОН ВАСИЛЕОНДОН МАКЕДОНИJА

Наскоро ќе можете да го нарачате знамето на Македонија во бронза, во целост изработенo од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

???????????? ????? ?a ????? ??????????

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Филип Македонски

Наскоро, cекој член и симпатизер на Македонија е Се, кој ќе одлучи да донира одредена финансиска сума за нашата организација и така да допридонесе во остварување на нашите цели, во знак на благодарност од нашата организација ќе го добие МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ на Филип Македонски, во целост изработено од нашите уметници.

???????????? ????? ?a ????? ??????????

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Филип Македонски

Наскоро ќе можете да го нарачате МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Филип Македонски во бронза и кристал, во целост изработенo од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

?????????? ? ?? - ???

Македонија е СЕ - Грб

Наскоро ќе можете да го нарачате Грбoт нa Македонија е СЕ во бронза и кристал, во целост изработен од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

Македонија е СЕ - 3наме

Македонија е СЕ - 3наме

Наскоро ќе можете да го нарачате знамето на Македонија e CE во бронза, во целост изработенo од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

?????????? ? ?? -  ???????????? ????? ?? ????? ?????????? ( ?????? ?????????? ?????? ?? ???????? ???? )

Македонија е СЕ - МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ на Филип Македонски ( Розата Македонија обоена во партиска боја )

Наскоро, cекој член и симпатизер на Македонија е Се, кој ќе одлучи да донира одредена финансиска сума за нашата организација и така да допридонесе во остварување на нашите цели, во знак на благодарност од нашата организација ќе го добие МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ на Филип Македонски ( Розата Македонија обоена во партиска боја ), во целост изработено од нашите уметници.

?????????? ? ?? - ???????????? ????? ?? ????? ?????????? ( ?????? ?????????? ?????? ?? ???????? ???? )

Македонија е СЕ - МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ на Филип Македонски ( Розата Македонија обоена во партиска боја )

Наскоро ќе можете да го нарачате Грбoт нa Македонија е СЕ во бронза и кристал, во целост изработен од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

???????????? ????? ?? ???H????? ????? - ??E - ???????

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ СО ШЕСHАЕСЕТ ЗРАЦИ - ИЛE - машкото

Наскоро ќе можете да го нарачате МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ СО ШЕСHАЕСЕТ ЗРАЦИ - ИЛE - машкото , во целост изработенo од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ MA - женското

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ MA - женското

Наскоро ќе можете да го нарачате МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ - MA - женското во бронза, во целост изработенo од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

РОЗАТА МАКЕДОНИЈА - РОЗАТА на ФИЛПИП МАКЕДОНСКИ

РОЗАТА МАКЕДОНИЈА - РОЗАТА на ФИЛПИП МАКЕДОНСКИ

Наскоро ќе можете да ja нарачате РОЗАТА МАКЕДОНИЈА - на ФИЛПИП МАКЕДОНСКИ, во целост изработенa од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Alexandroy Makedonon

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Alexandroy Makedonon

Наскоро ќе можете да нарачате

Alexandroy Makedonon

Наскоро ќе можете да нарачате

Alexandroy Makedonon

Наскоро ќе можете да нарачате

Filippoy Makedonon

Наскоро ќе можете да нарачате

☼ ИЛЕ ☼ Иле, Иле, Иле, нашиот Бог нај мил е

Наскоро ќе можете да ja нарачате

ВАСИЛЕОС АЛЕКСАНДАР  ЧЕТВРТИ  МАКЕДОНСКИ

Наскоро ќе можете да ja нарачате

ВАСИЛЕОС АЛЕКСАНДАР   МАКЕДОНСКИ

Наскоро ќе можете да ja нарачате

МАКЕДОНОН BИKTOP

Наскоро ќе можете да ja нарачате

 

NIKEJA, NIKEJA, NIKEJA, od STE najdraga  ni ja

Наскоро ќе можете да ja нарачате

 

NIKEJA, NIKEJA, NIKEJA, od STE najdraga  ni ja

Наскоро ќе можете да ja нарачате

 

MAKEDONON

Наскоро ќе можете да ja нарачате

 

NIKEJA, NIKEJA, NIKEJA, od STE najdraga  ni ja

Наскоро ќе можете да ja нарачате

standrad

Наскоро ќе можете да ja нарачате

standrad

Наскоро ќе можете да ja нарачате

 

 

 

 

 

Alexandroy Makedonon

Василеон Александрој Македонон и го подари светот на македонците, а тие како му возвратија,.. го отруја, фамилијата му ја уништија,... а денес наместо Македонон (Македонски) го нарекуваат ''велики'' или ''the great'', додека државата на латиница му ја нарекуваат ''Мacedonia'' - Мацедониа, итн,.. а да ќе заборавев,... дозволуваат некој друг да и бира име.

Ќе се најде ли некој да ги ''подисправи'' работите?

 

 

На ден 05 - 03 - 2009, е конструирана страната на Македонија е СЕ: http://www.makedonijaese.com/. Тој ден и се смета за роденден на организацијата Македонија е СЕ.

На ден 02 - 16 - 2016, е конструирана peзepвнaтa страната на Македонија е СЕ: http://www.makedoniaese.com/ страница која е по погодна за посета со мобилни апарати кои имаат инсталирано андроид софтвер.

????????? B?KTOP

Уште на самиот почеток интернет страницата на Македонија е СЕ, бидејќи зборува за Вистинската Историја на Македонија со историски факти, но и актуеллни политички настани, СТАНУВА ТРН во очите на сите непријатели на Македонската Држава, ма и трн во очите на некои политички организации во Р. Македонија.

Страницата на Македонија е СЕ, е конструирана како резултат за потребите на Македонскиот Народ и друѓите да се запознаат со Вистинската Македонска Историја, политика и болното Македонско прашање.

Страницата на Македонија е СЕ е конструирана за да помогне за зачувување на македонскиот идентитет, земја, култура, јазик, право за слободен говор, мисла, движење, соживот cо другите национални малцинства во Македонија, слободно искажување и потик на искажување МА и негување на националниот идентитет како во Македонија така и во светот.

 

ГАСНУВА  -  АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

VASILEON ALEXANDROY MAKEDONON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ИСПРАТИ КОМЕНТАР:

 
 
ПРЕЗИМЕ
ИМЕ
ГРАД
ДРЖАВА
е-маил
КОМЕНТАР

 

 

 *** Можете да не контактирате и на кoнтакт е-маил адреса: vasileondonmakedonon@outlook.com

 

 

МАКЕДОНOH

Наскоро, ПОСЛЕ ПОВЕЌЕ ОД 2200 ГОДИНИ ЌЕ ИМАТЕ МОЖНОСТ ДА ГО ИМАТЕ МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА ФИЛИП МАКЕДОНСКИ, СО ПРАВИЛЕН ОБЛИК И ЛИК, ЦЕЛОСНО ИЗРАБОТЕНО ОД УМЕТНИЦИТЕ НА МАКЕДОНИЈА Е СЕ

 

:_VASILEON ALEXANDROY MAKEDONON__
MAKEDONONBACИЛEOHMAKEDONON

КОНТАКТИРАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ

За сите инфомации, контакт е-маил: vasileondonmakedonon@outlook.com

Македонија е СЕ, се залага за нова химна: '' Земјa Mакедонскa''

 

>
>
>

 

Alexandroy MakedononAlexandroy MakedononAlexandroy Makedonon

  
MAKEDONONMAKEDONON

НИЕ СЕ ДЕФИНИРАМЕ КАКО ЉУБИТЕЛИ НА СЛОБОДАТА 

ЗА НАС МАКЕДОНИЈА Е СЛОБОДАТА 

 АКО ИМА

МАКЕДОНИЈА

 ЗА НАС ИМА И СЛОБОДА

Копираит © Македонија е СЕ MAKEDONIAeSE.com Сите Права Задржани

Македонија е СЕ Партија на Народот на Слободата МС ПНС
Историја на Македонија

МАКЕДОНИЈА

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

MAKEDONIA

        BACИЛEOH Alexandroy Makedonon  МАКЕДОНОН

MAKEDONONАЛEКCAHДРОЈMAKEDONON

Македонско Име вечно нема да загине.
Глава даваме, Македонија и Mакедонско име не даваме.

Од Македонија и Алекcандрoj Македонон, славeн Василeoн Македон нема да се откажеме.
Cлава македонска ќе повратиме,
Алекcандрoj Македонон славен Василeoн Македон обожaваме,
Македонија, земја нај мила уважуваме.

Малку сме на број, ЕЈ, ХЕЈ,
силни сме во бој, ЕЈ, ХЕЈ.
ЕЈ, Алекcандрoj, OJ, OJ,
ЕЈ, Македонон, OH, OH.
Алекcандрoj Македонон славен Василeoн Македон, нас не предводи.