v

v

MAKEDONON

         ПОЧЕТНА

 

v

v

v

MAKEDONON

 

 

  24.03.2020 Македонија 

??????? ???? ?????????

Јонизирана Сребрена Вода

??????? ???? ????????? ??????? ???? ?????????  ??????? ???? ?????????

      Една адекватна и едноставна заштитна превенција против ''корона вирусот'', воедно и против сите вируси е консумирање на јоизирана сребрена вода (една голтка дневно, на гладно), подготвена од ''јонизатор'' на сребрена вода.

??????? ???? ?????????

Светена Вода - македонски повеќевековен лек 

''Сребрена вода'', можете да најдете и во црквите, тоа е познатата ''светена вода'': сребрен крст, ставен во сад во вода. Значи одете во црква и побарајте на попот, сребрена вода (светена вода). 

   Среброто во Македонија с користи со векови во македонската медицина, имено војската на Александар Македонски користела сребрени монети за дезинфекција на површинските рани. 

Треба да внимавате да не користите многу висок концентрат на сребро во водата, првични негативни последици од преку умерно, предозирање од сребрената вода с болки на слепото црево. 

Длабоко сум разочаран од медицината и од ''медицинаритѐ'', во Македонија 
денес. 

??????? ???? ?????????

    Сребрена вода можете да си подготвите и самите, 2 сребрени плочки прикачени на  батерија од 12 волти една позитивна ,,+'', една негативна ,,-'', за пиење водата 1 литap, н треба да е изложена повеќе од 20 секунди, во спротивно треба да ја разредите дополнително, инаку е штетна за внатрешно користење.

Сребрената вода с чува во затемнето и стаклено шише, за да не оксидира и итн.

Внимавајте висок концентрат на сребрена вода е отровен за организмот како и за надворешна употреба може да ви предизвика изгореници доколку концентратот е јак.

    Јас Македон ви давам уверување, бидејќи лично користам ''сребрена вода'' повеќе од 5 години секојдневно (една голтка дневно, на гладно, водата ја држам во уста 10 секунди под јазик, пред да ја голтнам, за да ја адаптирам водата, на позитивните бактерии во стомакот), водата ги уништува сите бактерии и позитивни и негативни, ако ја голтнете веднаш.

??????? ???? ?????????

Мојот јонизатор на сребрена вода


 

ИСПРАТИ КОМЕНТАР:

 
 
ПРЕЗИМЕ
ИМЕ
ГРАД
ДРЖАВА
е-маил
КОМЕНТАР

 

 

*** Можете да не контактирате и на кoнтакт е-маил: info@makedoniaese.com

 

 

 

 

Alexandroy Makedonon

Василеон Александрој Македонон и го подари светот на македонците, а тие како му возвратија,.. го отруја, фамилијата му ја уништија,... а денес наместо Македонон (Македонски) го нарекуваат ''велики'' или ''the great'', додека државата на латиница му ја нарекуваат ''Мacedonia'' - Мацедониа, итн,.. а да ќе заборавев,... дозволуваат некој друг да и бира име.

Ќе се најде ли некој да ги ''подисправи'' работите?

 

 

На ден 03 - 05 - 2009, е конструирана страната на Македонија е СЕ: http://www.makedonijaese.com/. Тој ден и се смета за роденден на организацијата Македонија е СЕ.

На ден 16 - 02 - 2016, е конструирана peзepвнaтa страната на Македонија е СЕ: http://www.makedoniaese.com/ страница која е по погодна за посета со мобилни апарати кои имаат инсталирано андроид софтвер.

????????? B?KTOP

Уште на самиот почеток интернет страницата на Македонија е СЕ, бидејќи зборува за Вистинската Историја на Македонија со историски факти, но и актуеллни политички настани, СТАНУВА ТРН во очите на сите непријатели на Македонската Држава, ма и трн во очите на некои политички организации во Р. Македонија.

Страницата на Македонија е СЕ, е конструирана како резултат за потребите на Македонскиот Народ и друѓите да се запознаат со Вистинската Македонска Историја, политика и болното Македонско прашање.

Страницата на Македонија е СЕ е конструирана за да помогне за зачувување на македонскиот идентитет, земја, култура, јазик, право за слободен говор, мисла, движење, соживот cо другите национални малцинства во Македонија, слободно искажување и потик на искажување МА и негување на националниот идентитет како во Македонија така и во светот.

 

ГАСНУВА  -  АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

VASILEON ALEXANDROY MAKEDONON

 

 

 

 

 

 

 

 

Наскоро, ПОСЛЕ ПОВЕЌЕ ОД 2200 ГОДИНИ ЌЕ ИМАТЕ МОЖНОСТ ДА ГО ИМАТЕ МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА ФИЛИП МАКЕДОНСКИ, СО ПРАВИЛЕН ОБЛИК И ЛИК, ЦЕЛОСНО ИЗРАБОТЕНО ОД УМЕТНИЦИТЕ НА МАКЕДОНИЈА Е СЕ

 

vvVASILEON ALEXANDROY MAKEDONONvv
MAKEDONONBACИЛEOHMAKEDONON

КОНТАКТИРАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ

За сите инфомации, контакт е-маил: info@makedoniaese.com ,  info@makedonijaese.com

 

Македонија е СЕ, се залага за нова химна: '' Земјa Mакедонскa''

 

>
>
>

 

Alexandroy MakedononAlexandroy MakedononAlexandroy Makedonon

  
MAKEDONONMAKEDONON

НИЕ СЕ ДЕФИНИРАМЕ КАКО ЉУБИТЕЛИ НА СЛОБОДАТА 

ЗА НАС МАКЕДОНИЈА Е СЛОБОДАТА 

 АКО ИМА

МАКЕДОНИЈА

 ЗА НАС ИМА И СЛОБОДА

Копираит © Македонија е СЕ MAKEDONIAeSE.com Сите Права Задржани

Македонија е СЕ Партија на Народот на Слободата МС ПНС
Историја на Македонија

МАКЕДОНИЈА

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

MAKEDONIA

        BACИЛEOH Alexandroy Makedonon  МАКЕДОНОН

MAKEDONONАЛEКCAHДРОЈMAKEDONON

Македонско Име вечно нема да загине.
Глава даваме, Македонија и Mакедонско име не даваме.

Од Македонија и Алекcандрoj Македонон, славeн Василeoн Македон нема да се откажеме.
Cлава македонска ќе повратиме,
Алекcандрoj Македонон славен Василeoн Македон обожaваме,
Македонија, земја нај мила уважуваме.

Малку сме на број, ЕЈ, ХЕЈ,
силни сме во бој, ЕЈ, ХЕЈ.
ЕЈ, Алекcандрoj, OJ, OJ,
ЕЈ, Македонон, OH, OH.
Алекcандрoj Македонон славен Василeoн Македон, нас не предводи.